3 ayrı işyerinde suçüstü kumar yakalanırken, daha önceden kumar oynandığı tespit edilen 2 işyeri de kapatılarak mühürlendi.

Kumar oynayan 10 sahsa 12.250 TL para cezası tatbik edilirken, kumara yer temin eden 3 sahsa adli işlem başlatıldı. 5 işyeri için kapatma işlemi başlatıldı.

İskambil kâğıtlarına, zar ve paralara el konuldu.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından Yusuflar Mahallesinde bulunan bir ikametin çatı katında 4 şahıs kuş üzerine kumar oynarken suçüstü yakalandı.

4 şahsın Ruhsatsız iş yerinde kuş üzerine kumar oynadıkları, oyun başı bir kuş değeri konulduğu, kaybedenin iş yeri sahibi olan şahsa kuşların parasını verdiği öğrenildi.

İşyerinde toplam kumara konu edilen 100 adet kuş bulundu.

Kumar oynayan şahıslara toplam 4900 TL para cezası yazılarak, ruhsatsız işyerinin kapama işlemi başlatıldı. İşyeri sahibine adlı işlem başlatıldı.

Şeyh Adil caddesinde bulunan bir kahvehanede 4 şahıs iskambil kâğıtları ile kumar oynarken yakalandı. Kumara konu 330 TL paraya el konuldu. 4900 TL para cezası yazıldı.

Şahıslara İşyeri sahibine adlı işlem başlatıldı.

Egemenlik Mahallesinde faaliyet gösteren bir cafe de masada barbut tabir edilen kumar oyunu oynayan 2 şahıs yakalandı. Bin TL para, zar ve zar kovanı ele geçirildi.

İşyeri sahibine adlı işlem başlatıldı. Şahıslara 2450 TL para cezası yazıldı. Is yerini kapama işlemi başlatıldı.

Ayrıca Ismetpaşa ve Yenişehir Mahallelerinden de de 2 ayrı işyeri kumar sebebiyle mühürlendi.