Kahramanmaraş Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği Motosiklet Hırsızlığı Yapan 3 Şüpheliyi Yakalayarak Gözaltına Aldı.

Edinilen Bilgiye Göre Olay; 29 Mayıs Günü Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesine Bağlı Hacı Bayram Veli Mahallesinde Gerçekleşti.

Gece Bilinmeyen Saatte Kilitli Şekilde Park Edilmiş 27 Z 7416 Plakalı Motosiklet Çalan Şüpheliler Motosikleti Parçalayarak Parça Halde Satışa Hazır Hale Getirdiler.

Olayla İlgili Araştırma Yapan Oto Hırsızlık Ekipleri, Yaptıkları Operasyonda Çalıntı Motosikleti Kumaşır Mahallesinde Bir Evin Bahçesinde Parçalanmış Şekilde Ele Geçirdi.

Olayla İlgili 3 Şüpheli Şahıs Yakalanarak Sorgulanmak Üzere Emniyet Müdürlüğü’ne Götürüldü.

Şüphelilerin Park Halindeki Motosikleti Kilidini Kırarak Çaldıkları,  Bir Evin Bahçesinde Tek Tek Parçalara Ayırdıkları Ve Başka Bir Motosiklete Parça Monte Ettikleri Anlaşıldı.

Hırsızlık Mağduru Gürkan Düzgören Yaşadığı Olayı Aksu Haber’e Anlattı.

‘’ Bundan 10 Gün Önce Hacı Bayram Veli Mahallesi'nde Motorumuz Evimizin Önünden Çalındı. Bununla İlgili Polise İhbarda Bulunduk Ve Polis Arkadaşlarımız Sağ Olsunlar Bununla İlgili Kamera Kayıtları Olsun Gerekli Araştırmaları Yaptılar Ve Şase Numarasından Motorumuz Bulundu. Bugün İtibariyle Polis Arkadaşlarımız Bu Konu Hakkında Bize Arayarak Motorumuzun Bulunduğunu Söylediler. Ve Motorumu Teslim Almak İçin Geldim. Gördüğünüz Gibi Motorum Parçalara Ayrılmış Bir Halde Tanınmaz Hale Getirmişler. Bununla İlgili 2000 Liraya Yakın Bir Zararım Var. Gerekli İşlemlerin Yapılmasını Adli Mercilerden Polisimizden Artık Kim Yetkili İse İstiyorum. Polisimize Çok Teşekkür Ediyorum, Çok İlgilendiler Bayağı Bir Çaba Gösterdiler Ve Motorumuz Tanınmaz Halde De Olsa Bulundu.’’

Polis Sorgusuna Takılan Bir Başka Motosikletin Motor Numarası Sorgulandığında Şebekenin İzini Süren Polis, Şüpheli Can K. Ve Mevlüt K.’Yı Yakaladı. Polis Diğer şüpheliyi yakalamak için çalışmasına devam ediyor.

Muhabir: Sibel Gürle