Yeni tip korona virüse karşı normalleşme adımları çerçevesinde İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile restoranlar, büfeler, kafeler ve pastaneler müşteri ağırlamaya başladı. Tüm ülkede olduğu gibi Kahramanmaraş'ta da restoran ve kafe sahipleri yeniden dükkanlarını açtı.

Konu ile ilgili Aksu Haber’e açıklamalarda bulunan YAŞAR ICE işletmecisi Koray Kanbur alınan kararlar çerçevesinde sosyal mesafeye uyarak her türlü tedbiri aldıklarını söyleyen işletmeci Koray Kanbur müşterilerini beklediklerini dile getirdiler.

Hükümetin aldığı yerinde önlemlerle korona virüse karşı mücadelede takdire şayan başarı elde edildiğini vurgulayarak, “Bu süreç içerisinde gerek hükümetimiz gerek devlet büyüklerimiz gayret içerisinde çabaladılar. Bizlerde bu süreç içerisinde iş yerimizin bakımını, tadilatını bitirdik. Gerek müşterilerimiz gerekse personelimiz için önemli olan maske, sosyal mesafe ve temizliğe dikkat ederek iş yerimizi açmış bulunmaktayız. Temennimiz bu hastalığın bir an evvel bitmesidir” diye konuştu.