Çağlayancerit’te Olumsuz hava muhalefeti nedeniyle Oruçpınarı, Helete ve Bozlar Mahalleleri hariç tüm İlçe geneli Okul Öncesi ilk ve orta dereceli okullar 27.12.2019 tarihinde bir(1) gün süre ile tatil edilmiştir.

Geben orta okulu ve lisesinde , Altınyayla ortaokulu ve akifiye ortaokulumuzda  27 Aralık 2019 cuma günü elektrik kesintisi nedeniyle eğitim öğretime 1 gün ara verilmiştir.

Bu okullarımız olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın tatil edildi

Kahramanmaraş'ın Onikişubat, Dulkadiroğlu ve Çağlayancerit ilçelerinde bazı mahallelerdeki okullarda kar nedeniyle yarın eğitime ara verildiği bildirildi.

Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden yapılan açıklamalarda, bölgede yoğun kar yağışının etkili olduğu belirtildi.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın Çağlayancerit'in Bozlar ve Helete mahalleleri haricindeki tüm okullar tatil edildi.

Onikişubat'ta Tekir Kısıklı İlkokulu, Tekir İlk/Ortaokulu, Tekir Çok Programlı Lisesi, Hacıveliler Yeşilgöz İlk/Ortaokulu, Kumarlı İlk/Ortaokulu, Çukurhisar İlk/Ortaokulu, Ömer Selver Doğan İlk/Ortaokulu ve Çevrepınar İlk/Ortaokulu ile Dulkadiroğlu ilçesinin Bertiz bölgesindeki Baydemirli Başpınar İlkokulu, Ağabeyli İlkokulu, Kemallı Ortaokulu, Başdervişli İlk/Ortaokulu, Budaklı Köseler İlkokulu, Beşenli İlk/Ortaokulunda eğitime ara verildi.

.