Şehrimizin ve iş dünyamızın çeşitli sorunlarının da görüşüldüğü ziyarette, Valimiz Sn. Coşkun “Kahramanmaraş’a, dolayısıyla ülkeme hizmet etmekten kıvanç duymaktayım.

Şehrimizin önde gelen sanayicilerinin bulunduğu bu çatı büyük kıymet ihtiva etmektedir.

Sanayicilerimizin sorunlarına çözüm üretmek ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına çalışmalar yapacağız. Ayrıca KASİAD bünyesinde genç iş insanlarının varlığından haberdar olmak beni mutlu etti. Dinamik, üretken ve yenilikçi bir neslin Kahramanmaraş ekonomisine çok şey katacağını düşünüyorum.” sözleriyle derneğimize yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade etti.

Vali Coşkun’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ali Arpasatan; “Sayın valimizin şehrimize büyük hizmetler sunacağına inanıyoruz. KASİAD olarak bu süreçte sayın valimizin çalışmalarını destekliyor olacağız. Yönetim Kurulumuz adına kendisine hayırlı olsun diyor yeni görevinde başarılar diliyoruz.” dedi.

Çok samimi bir ortam içerisinde geçen ziyaret sırasında, Başkan Yardımcılarımız Hikmet Gümüşer, Mikail Utlu ve Yönetim kurulu üyelerimiz; Ahmet Serkan Tanrıverdi, İsmail Nohutlu, Sefa Öngel, Burak Orhan Arifioğlu, İsmail Kurtul, Alihan Eren ile Genel Sekreter Ahmet Görgülü hazır bulundular.