Onlar engellerine rağmen birbirlerini buldular ve sevginin dilinin olmadığını göstererek mutluluğa giden yolda ilk adımı attılar.

İşitme engelli Fatma ve Mustafa mutlu düğün salonunda nikâh akitlerini gerçekleştirerek mutluluğun kapılarını araladılar.

Soydaş ve demir ailelerinin işitme engelli evlatları Fatma ve Mustafa bir internet sitesi vasıtası ile birbirlerini buldular Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen düğün töreni ile nikâhlarını kıydılar.

Mutlu çiftin nikâhını Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek kıyarken evlilik cüzdanını ise AK parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir verdi.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek burada yaptığı açıklamada evlatlarımızın mutlu günlerinde beraber olup onların mutluluğunu paylaşmak bizi de çok mutlu ediyor” dedi.

Ayrıca çiftin mutluluğuna da şahitlik eden AK parti Kahramanmaraş milletvekili Ahmet Özdemir “onikişubat belediye başkanımızla engelli kardeşlerimizin mutluluklarına şahit olduk, sevginin dilinin olmadığını sevginin engel tanımadığını görmüş olduk ”dedi.