Cela Termal Turizm limited şirketi Ekinözü içmelerinde yapacağı Losencela Termal otelin Tarım Ve Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumu Avrupa Birliği hibesinin onaylandığını söyledi.

Bu çerçevede Ekinözü’ne 25 tane 1+1 sekiz tane viaypi aile hamamı açılacak.



Cela Termal Turizm limited şirketi iş insanı Harun şahin proje hakkında şunları söyledi:

Tarım Ve Kırsal Kalkınmanın kırsal bölgedeki yatırım desteğinden haberdar olduk oradan 3 dönümlük bir arazı satın aldık yukarı içmeler bölgesinde o 3 dönümlük araziye bir termal otel projesi oluşturduk. Bu termal otel projesini ayrıntılarını belirledikten sonra Tarım Ve Kırsal Kalkınmanın Destekleme Kurumuna müracaat ettik. Tarım Ve Kırsal Kalkınma da şuanda projemiz onaylandı. Ve bu hafta içerisinde sözleşme imzalanacak Tarım Ve Kırsal Kalkınmanın Destekleme Kurumu ile Tarım Ve Kırsal Kalkınmanın Destekleme Kurumunun Ekinözü’ne yaptığı en büyük şuan da yatırım desteği diye biliriz.

Cela termal turizm limitel şirketi Ekinözü’ne yapılacak olan termal otelin projelerinin detaylarını Aksu Haberle paylaştı.



“Proje tamamen o bölgenin doğal ürünlerinden yani o bölgenin taşından o bölgenin kendi malzemelerinden oluşan bir otel olacak. Akabinde 25 tane 50 metre karelik 1+ 1’lerimiz var 8 tane vip aile hamamımız var 1 tanede umumi hamamımız var. Bu 8 tane aile hamamını yapmamızdaki neden şuydu artık bundan sonra yenidünya düzeninde koronadan sonra insanlar herkesin girdiği hamama girmek istemeyecek çünkü oraya birçok insan girecek ve birinde bulaşıcı hastalık olma ihtimali diğerine de bulaştırabileceğinden izole bir hayat istiyor artık herkes bizde bu projede şöyle bir uygulama yaptık. Vatandaş otel geliyor kendi hamamını garajına giriyor.

Tamamen mahrem bölgesine saygılı bir şekilde orda iniyor kendi otelin lobisine geçiyor lobisinde hazırlanıyor.

Hamama geçiyor hamam içerisinde tamamen onlar için dezenfekte edilmiş ve kendileri dolduruyorlar havuzları kendi gözleri görerek her türlü ihtiyacını görecek gelen müşteriler artı 8 tane vip aile hamamı ile umumi hamam bulunuyor.”


Haber: Gökhan ÇALI