Kahramanmaraş’ta Yeni Sanayi Sitesinde, Yavuz Selim Mahallesinde, Kanuni Mahallesinde Meydana Gelen Hırsızlık Olayları Kahramanmaraş Emniyeti Tarafından Aydınlatıldı. Hırsızlık Yapan 1 Kişi Tutuklandı.

Edinilen Bilgiye Göre; İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri Kahramanmaraş’ta Meydana Gelen Hırsızlık Olayları İle İlgili Çalışma Başlattı.

Ekipler Yeni Sanayi Sitesinde, Yavuz Selim Mahallesinde, Kanuni Mahallesinde 4 Ayrı Hırsızlık Olayını Aydınlatarak Hırsızlık Olaylarını 28 Yaşındaki Bahadır K.’Nın Gerçekleştirdiğini Belirledi.

Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri Tarafından Meydana Gelen Hırsızlık Olaylarını Aydınlatmaya Yönelik Operasyonda;

21.05.2018 Günü Yeni Sanayi Sitesinde Bir İşyerinden 2 Adet 1.800 Tl Değerinde Bakır Kalıp Çalınması, 27.05.2018 Günü Yavuz Selim Mahallesinde Bulunan Bir İkametten 1 Adet Telefon Ve Laptop 09.06.2018 Günü Kanuni Mahallesinde Bir İkametten 1 Adet Cep Telefonu Ve Tablet Çalınması Ve 30.05.2018 Günü Yavuz Selim Mahallesinde Bulunan Bir İşyerinden 2 Adet Cep Telefonu Çalınması Olayları Aydınlatıldı.

Evden Ve İş Yerlerinden Cep Telefonu, Laptop, Tablet, Ve Bakır Kalıp Çaldığı Belirlenen Bahadır K. Yakalanarak Gözaltına Alındı.

Şüpheli Şahıs 4 Olay Dosyadan Mevcutlu Olarak Sevk Edildiği Adliye Tarafından Tutuklandı.

Tutuklanan Şüpheli Aksu Cezaevine Teslim Edildi.

MUHABİR: SİBEL GÜRLE