Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri Koordinesinde, Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus Ekipleri, Sivil Ekipler ve Park Polisleri İle birlikte sokak uygulaması yapıldı.

28.12.2017 tarihinde 21.00 ile 23.00 saatleri arasında 110 polis memurunun katılımıyla parklar, sokaklar, kafeler ve metruk yerlerde arama, tarama ve kimlik kontrolü yapıldı. Natkotik, kaçakçılık, yankesicilik ve dolandırıcılık, hırsızlık, cinayet, gasp, yabancılar, infaz büro, yunus timleri ve park polisleri gibi alanında uzman özel ekipler tarafından gerçekleştirilen huzur operasyonunda süpürme tabir edilen kontroller yapıldı. Yapılan kontrollerde 1 kişi fetö kapsamında olmak üzere 5 aranan şahıs yakalandı. 242 yabancı sahsın kimlik bilgileri kayıt altına alındı. 342 şahsın kimlik kontrolü yapıldı.

Plakasız motosiklet ile gezen bir şahsın üzerinden ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi ve motosiklet otoparka çekildi. 7 kişiye kabahatler kanununa aykırı davranmaktan idari para cezası tatbik edildi. Geçmiş tarihte evden ve otodan hırsızlık yaptığı tespit edilen bir şahıs kovalamaca neticesi yakalanarak gözaltına alındı.

Muhabir: Sibel Gürle