Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesine Bağlı Önsen Mahallesinden 13 Hazairan Çarşamba Günü Bayram Alışverişi İçin Saat 13:30’da Çarşıya Motosikletle Giden 27 Yaşındaki İbrahim Karagün’den Haber Alınmadı.

Sağanak Yağış Nedeniyle Meydana Gelen Sel Felaketinden Dolayı Endişe Eden Eşi Seher Karagün Saat 16:00’da İbrahim Karagün’ü Aradığında Eşine Ulaşamadığı İçin Polis Ve Jandarmaya Kayıp Müracatı Yaptı.

İnşaat İşçisi İbrahim Karagün’ün Ustası Mehmet Çam Olayı Aksu Haber’e Anlatmıştı.

‘’Ben Kaybolduğunu Kardeşinin Facebook Paylaşımından Öğrendim. Kardeşini Aradım Ve Olayı Öğrendim. Saat 13:00’a Kadar Köpük İşleriyle Uğraşmış Sonra 13:30’da Bayram Alışverişi İçin Çarşıya Gitmiş. Saat 15:00’da Madalyonlu Kavşakta Bir Arkadaşı Tarafından Motosikletle Görülmüş. Eşi Saat 16:00’da Arıyor ve Ulaşamıyor. Kayınbiraderi Ökkeş Hacı Karagün’e Durumu Anlatınca Bizler Kayıp Müracaatı İçin Jandarma Ve Polise Haber Verdik. Kendisine Ulaşamıyoruz. Aklımıza Başka Şeyler Geliyor. İbrahim Karagün’ü Görenler Lütfen 0532 749 76 86 Numaralı Telefonu Arasınlar. Ailesi Çok Perişan Bir Halde Bir Umutla İbrahim’in Bulunmasını Bekliyor.’’ demişti.

Evli ve 1 Çocuk Babası İbrahim Karagün Bugün Fatmalı Mahallesi Ceyhan Nehrinde Ölü Olarak Bulundu. 

Jandarma Olayla İlgili Soruşturma Başlattı.

Muhabir: Sibel Gürle