Kahramanmaraş’ta Kamyonetin Kapısının Açık Bırakıldığını Gören Bir Şahıs, Saniyeler İçinde Cep Telefonunu Çalarak Kayıplara Karıştı.

O Anlar İse Güvenlik Kameralarına Saniye Saniye Yansıdı.

Yavuz Selim Mahallesi 3. Sokak Üzerinde Bulunan Bir Market Önünde Kısa Süreliğine Park Edilen Kamyonetten, Sürücüsünün Kapıyı Kilitlemediğini Gören Bir Şahıs, Saniyeler İçinde Araçta Bulunan Cep Telefonunu Çalarak Kayıplara Karıştı. Şoför İse Kamyonete Geldiğinde Telefonunun Çalındığını Fark Etti.

Güvenlik Kameralarına Yansıyan Görüntülerde Hırsızın Arkadaşı Aracın Kilitli Olup Olmadıgını Kontrol Ediyor Ve Arkadaşına Haber Veriyor. Bu Sırada Kamyonet Şoförü İse Kamyonetin Kasasından Markete Sattığı Malzemeleri İndiriyor.

Kamyonetin Kapısının Açık Olmasından Faydalanan Hırsız Etrafını Kontrol Ediyor Saniyeler İçinde Kamyonetteki Telefonu Alıp Cebine Atıyor. Hiçbir Şey Olmamış Gibi Yanındaki Arkadaşıyla Yoluna Devam Ediyor.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri Güvenlik Kamera Görüntüsünü İnceleyerek İki Şüpheliyi Kısa Sürede Namık Kemal Mahallesinde Yakaladı.

Şüpheli Ömer O. Ve E. D. Çalmış Oldukları Telefonla Birlikte Kıskıvrak Yakalandı.

Gözaltına İki Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi.

Muhabir: Sibel Gürle