Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi geçen yıl alt yapı çalışmasını yaptığı karahasanuşağı grup yolunda asfalt çalışmasına geçti.

Büyükşehir Belediyesi Kuzey İlçeler Koordinatörü Mazhar Türk, geçen yıl başlatılan alt yapı çalışmalarının ardından asfalt serimi ne geçildiğini belirterek, Başkan Erkoç’un talimatları doğrultusunda vatandaşların güvenli yolculuk yapmaları için bütün bölgede çalışma yürütüldüğünü söyledi.

On kırsal mahalle tarafından kullanılan grup yolunda,  yol genişletme ve zemin iyileştirme de yapıldı. Yer yer dört metreye düşen yol yedi metreye kadar genişletilerek güvenli hale getirildi.

Çalışmaları takip eden mahalle sakinleri mutluluklarını dile getirerek Başkan Erkoç başta olmak üzere,  emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Ali Demir, on kırsal mahalle tarafından kullanılan yolun genişletilmesinin elzem hale geldiğini belirterek,  Başkan Erkoç’un taleplere duyarlı davranarak binlerce kişinin güvenli yola kavuşturulduğunu söyledi.

Karahasanuşağı Mahalle Muhtarı Mulla Altun’da on mahallede yaşayan vatandaşların artık daha güvenli yolculuk yapacaklarını belirterek, dar olan yolun genişletildiğini, zemin iyileştirmeleri ve viraj kırımları ile de ilçe merkezine gidiş gelişlerin daha rahat hale getirildiğini söyledi.

Altun, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti