Elbistan Emniyet Müdürü Barış Murat Başol’un Mersin Emniyet Müdürlüğü bünyesine tayininin ardından Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Emniyet Müdürü Hakan Aşık’ı ziyaret eden Kaymakam Tuncay Akkoyun hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yapılan görüş alışverişinin ardından Aksu habere açıklama yapan Kaymakam Akkoyun, vatandaşların güven içerisinde hayatlarını idame ettirme noktasında tüm tedbirlerin alındığını belirterek, göreve yeni başlayan Aşık’a başarılar diledi.

Akkoyun, “İlçemizde Emniyet Müdürü olarak atanan ve görevine başlayan İlçe Emniyet Müdürümüz Hakan Aşık beyi ziyarete geldik, kendisine başarılar diliyoruz. Elbistan’ımız bölgemizde önemli bir kent merkezi.  Ticari hayatın aktif olarak yaşandığı,  nüfusun da kalabalık olduğu bir kent merkezi. Asayiş ve güvenlik anlamında yapılacak faaliyetler önem arz ediyor.  İlçe Emniyet Müdürlüğümüz bugüne kadar olduğu gibi İnşallah bundan sonra da vatandaşlarımızın huzuru ve asayişin sağlanması anlamında gerekli bütün tedbirleri alıyor ve almaya da devam edecek. Kıymetli Müdürümüz de göreve yaklaşık bir hafta önce başladı. Bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalarla planlamalarla, Elbistan'da yaşayan vatandaşlarımızın huzurlu güven içerisinde hayatlarını idame ettirme noktasında tüm tedbirleri alacaklardır.  Kendilerine başarılar diliyorum. Cenabı Allah kazasız belasız görevler nasip etsin.  Başarılarla dolu bir görev süresi diliyorum” dedi.

Elbistan Emniyet Müdürü Hakan Aşık’da Kaymakam Akkoyun’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Elbistan'da asayişin sağlanması yönünde ellerinden gelen gayreti göstereceklerini, zamanla da kendi sistemleri ile de eksileri gidererek, huzur ve güven ortamını üst seviyelere taşıyacaklarını söyledi.

Aşık, “Geçen ay atama kararı ile beraber atamam Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak yapıldı. Geçen hafta geldik görevimize de başladık. Umarım Elbistan'a layık bir şekilde görev yapıp burada görevimizi layıkı ile bitiririz. Elbistan asayişinin ve emniyetinin sağlanmasını en üst düzeyde alıp arkadaşlarla bu gayreti göstermek nasip olur. Elbistan halkımızın, Sayın Kaymakamımızın ve siz değerli basın mensuplarımızın katkıları çok olacaktır. Ben eminim Allah alnımızın akıyla güzel bir görev yapmak nasip eder.  Sayın Kaymakamımız da sağ olsunlar bize hoş geldin ziyaretinde bulundular.  Onların bize olan yaklaşımı bize olan destekleri bizler için çok önemlidir.  Çok güzel görevler yapıp arkadaşlarımızla beraber Elbistan'ın asayişinin sağlanması yönünde elimizden gelen gayreti göstereceğiz.  Zamanla da kendi sistemimizle buradaki olan eksiklikleri giderip,  görevimize devam etmeye çalışacağız” dedi.