Kahramanmaraş’ın marka firmalarından birisi olan Alpedo-Kervan Lezzet Grubu’nda, 11 Ayın Sultanı Ramazan’da şehrin tatlarının yanı sıra Ramazan tatlıları da tezgâhlardaki yerini aldı

Hijyenik ortamlarda hazırlanan tatlılara Kahramanmaraşlı vatandaşlar evlerinden çıkmadan bir telefon uzaklığında…

Paket servis sisteminde Kervan Lezzet Grubu “siz arayın, biz getirelim” sloganıyla hizmet vermeye devam ediyor.

Öte yandan Ramazan ayının vazgeçilmezi sıcak pideler de Kervan Pastaneleri’nin tezgâhlarında yerlerini aldı.

Konuyla ilgili Alpedo-Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu Aksu Haber Muhabiri Murat Baltacı’ya özel açıklamalarda bulundu.

Kervancıoğlu “11 Ayın Sultanı Ramazan’da bu mübarek ayda şehrimizin tatlarını bizler Kahramanmaraşlı vatandaşlarımıza paket servis hizmetimizle ulaştırmaya devam ediyoruz. Malum bu koronavirüs sürecinden dolayı şunu da söylemek istiyorum, müşterilerimizin gönülleri rahat olsun tüm iş yerlerimizde daha önce her ay yaptığımız gibi yine gerekli dezenfekte işlemlerimizi yaptık. Burada bizim için en önemli şey insan sağlığı sonuçta gıda işi yapıyoruz. O yüzden hijyen ilk kuralımız kaliteli bir şekilde yeni ürünlerimizde birlikte yeni tatlarımızı Kahramanmaraş halkına hizmet vermek için tezgahlarımızda yer verdik. Kahramanmaraş halkı her şeyin en güzelini hak ediyor, ben tüm hemşerilerime hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.