Eğitimin Lider Aslanları Üniversite Yolunda…

Özel Kipaş Eğitim Kurumları Fen Ve Anadolu Lisesinde Mezuniyet Töreni Düzenlendi. Okul Bahçesinde Düzenlenen Programda Fen Ve Anadolu Lisesi Olmak Üzere Toplam 89 Öğrenci Mezun Olmanın Sevincini Yaşadı.

Görkemli Mezuniyet Törenine Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversite Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Kahramanmaraş Defterdarı Mehmet Çoban, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil İbrahim Gümüşer, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ve Kurucu Temsilcisi Nezihe Sinem Öksüz Dedebayraktar İle Çok Sayıda Öğrenci Velisi Katılım Sağladı.

Açılış Konuşmalarını Kipaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ve Kurucu Temsilcisi Nezihe Sinem Öksüz Ve Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz Yaptı.

Daha Sonra Fen Ve Anadolu Lisesinde Dereceye Giren Öğrencilere Plaketleri Takdim Edildi.

Burada Bir Konuşma Yapan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversite Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can Mezun Olan Öğrencilere Başarılar Diledi.

Daha Sonra Bayrak Flama Teslim Töreni Gerçekleştirildi Ve Öğrenciler Topluca Pasta Keserek Kep Attılar

Mezuniyet törenini ardından Kipaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ve Kurucu Temsilcisi Nezihe Sinem Öksüz Dedebayraktar aksu haber’e yaptığı özel açıklamada 8. Mezunlarımızı veriyoruz gurur duyucu bir anı yaşıyoruz dedi.

Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz, ise yaptığı açıklamada eğitime holding olarak çok önem veriyoruz diyerek şunları belirtti;

“burada başarılı birçok burslu öğrencimiz var, ülkemizin geleceği gençlerde bu gençleri iyi yetiştirmemiz lazım bizde holding olarak bu sorumluğu her zaman fazlasıyla taşıyoruz bu nedenle çok mutluyuz” dedi.

Muhabirler: Alparslan Türkeş DEMİR - Fatih YAZICIOĞLU