Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

31 Mart yerel seçimleri öncesi Ak Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Necati Okay’a Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri nezaket ziyaretinde bulundu.

5 yıllık görev süreci boyunca yaptıkları projeler hakkında bilgiler veren Başkan Okay, yeni dönemde yapacakları projeler hakkında da konuştu.

Okay, “ İlçe olarak yeni kurulmamıza rağmen görev süremiz boyunca güzel yatırımlarımız oldu. İster istemez bazı eksiklerimiz oluyor ama bunları en kısa sürede çözeceğiz. Bölgemize köy garajı, galericiler sitesi gibi yeni projelerimiz olacak. Ben ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Cemiyet olarak güzel bir oluşum kurmuşsunuz görevinizde başarılar diliyorum.”diye konuştu.

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyet Başkanı İbrahim Baykut ise ev sahipliğinden dolayı Başkan Okay’a teşekkür ederek, gazeteciliği meslek olarak yürüten kişilere destek olunması gerektiğini söyledi.