Toplantıda küçük sanayi sitesi esnafının Kahramanmaraş ekonomisine katkısı ve yaşadıkları sorunlar konuşulurken birlikte yapılabilecek projeler değerlendirildi. Kahramanmaraş’ın ekonomik durumu ile özel sektöre yönelik çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulan toplantıda küçük sanayi esnafının gelişimi konusunda işbirliği ve koordinasyonun artırılması vurgusu yapıldı.

KMTSO Başkanı Serdar Zabun, Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesinin büyüyerek, gelişerek ekonomiye, kalkınmaya daha fazla katkı sağladığını söyledi. Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesinin önemli bir misyona sahip olduğunun altını çizen Zabun, bugüne kadar işbirliklerinden dolayı Müjdat Bayazıt başta olmak üzere Kooperatif Yönetimine teşekkür etti.

Zabun, işletmeye yeni açılacak ilave alan hakkında bilgi aldıklarını ve bölge ile ilgili olarak eksikliklerin giderilmesi konusunda büyük bir desteğe ihtiyaç olduğunu belirtti. Zabun, “Biz de her zaman Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası olarak yanlarındayız. İnşallah yeni dönemde Müjdat Bayazıt yönetiminde yeni yatırım ve hizmetleri başarıyla yürüteceklerdir. KOBİ’lerimizin, sanayicilerimizin büyük bir kısmının buradan çıktığını biz çok iyi biliyoruz. Burası için elimizden ne gelirse her zaman hazırız” şeklinde konuştu.

Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Müjdat Bayazıt ise ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Zabun ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Bayazıt, “Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sorunlarımızı birlikte konuşabilmek çok önemli. Sayın Başkanımıza dertlerimizi anlattık. O da bizlere destek olacağını söyledi. Bu ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.” şeklinde konuştu.

Toplantıda, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları M. Akif Gölcü ve Kadir Gülkesen, Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Toprak, Sıddık Ciğer, M. Fevzi Gerger, Furkan Bayazıt ile Genel Sekreter M. Akif Pakdil, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi İkinci Başkanı Halil Güneyisi, Yönetim Kurulu Üyeleri M. Timur Aktemur, Mehmet Kodaz, Hasan Aydoğan, Mehmet Dökücü, Denetim Kurulu Üyesi Sefa Sezal ile Kooperatif Müdürü Galip Kaplan da hazır bulundu.