Kahramanmaraş’ta yaşayan Kore ve Kıbrıs gazileri Zeytin Dalı Harekatı´na destek olmak için Kilis Öncüpınar sınır hattına gittiler.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi; Kore ve Kıbrıs, gazileri, Zeytin Dalı Harekatı´na destek vermek için Muharip Gaziler Derneğinde bir araya gelerek dev Türk bayrağı etrafında toplandılar. Buradan tekbir sesleriyle kent merkezine ilerleyen gaziler, Valilik bahçesinin önünden otobüse binerek Kilis Öncüpınar’a hareket ettiler. Hepsi de ihtiyaç duyulduğu ve Cumhurbaşkanı emrettiği takdirde terör örgütleriyle mücadele etmeye hazır olduklarını ifade ettiler.

Kahramanmaraş Muharip Gaziler Derneği Başkanı Tayfun Özbek: Türkiye’mizi bölmeye çalışan bütün güçlerle mücadele Etmeye Hazır ve Nazırız. “ Dedi.

“Afrin Zeytin Dalı Harekatı dolayısıyla sınırlarımıza gidiyoruz. Oradaki askerlerimize, Mehmetçiğimize, Mehmedimize moral motivasyonu yapmak üzere. Bütün gazilerimize birlikte inşallah bugün ziyaret edeceğiz. Onlarla bir olacağız. Gerekirse biz de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başkomutanımız emrettiği an bizler de Afrin’de, Münbiç’te, Kuzey Irak’ta her tarafta, yani terörle Türkiye’mizi bölmeye çalışan bütün güçlerle mücadele etmeye hazır ve nazırız. “

Haydar Gökcan: “1931 doğumluyum, Kore gazisiyim. Ben de istenirse gitmeye hazırım savaşa. Allah toprağımıza, milletimize, bayrağımıza, devletimize zarar vermesin.”

Kemal Çayır: “Biz her zaman için gitmeye hazırız. Kıbrıs gazisiyim. Orada vatan için, Allah için her zaman devamlı gitmeye hazırız.”

Muhabir : Sibel Gürle