Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ali İhsan KABAKCI’nın önderliğinde hayata geçen “Alo Spor Projesi” hizmet vermeye devam ediyor.

Alo Spor “Alo Spor Siz Arayın, Biz Gelelim, Mutlaka Spora Başlamalısın” projesi kapsamında Onikişubat İlçemize bağlı Köseli mahallesinde, Çatalharman Camii imamının 7 /24 arayabildikleri Alo Spor Proje Ekibine müracaat etmesi sonucu, Alo Spor Ekibi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Proje, Bilişim, Organizasyonlar, Basın ve Yayın Şube Müdürü Mustafa ARGUZ, Onikişubat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kadir GEMCİ, Dulkadiroğlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali AKSU ve Köseli Mahallesi, Çatalharman Camii İmamı Hüseyin AŞKIN, Köy muhtarı, öğrenciler ve veliler Okulda hazır bulundu.

KUR’AN KURSUNDA ALO SPOR

ALO SPOR PROJE Ekibi, Köseli mahallesi, Çatalharman Camii bahçesinde bulunan Kur’an Kursu öğrencileri tarafından coşku ile karşılandı. Ekip öğrencilere yönelik çeşitli sportif etkinlikler egzersiz hareketlerinin yanı sıra cimnastik, atletizm, badminton ve dart gibi sportif faaliyetlerde bulunuldu.

Bu proje ile Köseli Mahallesi, Çatalharman Camii bahçesindeki Yaz Kur-an Kursu öğrencilerine Uzman eğitimciler tarafından sporun sağlık için ne kadar önemli olduğu ilgili bilgiler verilirken Uzman Diyetisyen tarafından da Çatalharman Camisinde bayanlara yönelik sağlıklı beslenme ile ilgili bilgiler verildi.

ALO SPOR ekibine Çocukların yanında veliler ve mahalle sakinleri de büyük ilgi gösterdi.

Spor branşlarının temel hareketlerini öğrenen çocuklara tişört verilmesinin ardından yarışmalar düzenlendi. Yarışma sonrası tüm katılımcılara madalya takdim edildi.