İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy, büyük eserinin Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından “İstiklal Marşı” olarak kabul edilişinin 98. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü münasebetiyle Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) Dil ve Edebiyat Öğrenci Topluluğu tarafından “Milletin Sesi Mehmet Akif Ersoy” başlıklı şiir dinletisi programıyla anıldı.

KSÜ Senem Ayşe Konferans Salonunda gerçekleştirilen program, İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. İstiklal Marşı’na Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü Türk İşaret Dili Kursu eğitmen ve kursiyerleri de işaret dili ile eşlik ettiler.

Programın açılış konuşmasını ise Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yakup Poyraz yaptı. Programa katkı sunanlara teşekkür eden Poyraz, Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle andı.

Açılış konuşmasının ardından Dil ve Edebiyat Öğrenci Topluluğu üyeleri, “Milletin Sesi Mehmet Akif Ersoy” başlıklı şiir dinletisini gerçekleştirdiler. Etkinliğin sonunda programda görev alan öğrencilere teşekkür belgeleri, Dil ve Edebiyat Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Fetih Yanardağ ve protokol üyeleri tarafından verildi.