KSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi geleceğin ressamlarını ve müzisyenlerini seçmek üzere kolları sıvadı.

Deneyimli eğitim kadrosu ve son sistem materyallerle donatılmış özel amfileri ve laboratuvarlarıyla 2019-2020 eğitim öğretim yılında resim ve müzik bölümü için özel yetenek sınavı başvuruları devam ediyor.

29 Temmuz’da başlayan özel yetenek sınavı başvuruları için ise son gün 8 Ağustos olarak belirlenirken sınava başvuracak öğrencilerin üniversitenin web sitesinden başvuru yapma kolaylığı sağlanıyor.

KSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı Aksu Haber’e Yaptığı Açıklamada Başvurulardan Oldukça Memnun Olduklarını Kaydetti.

Güzel Sanatlar Fakültesi Geleceğin Ressamlarını Ve Müzisyenlerini Seçmek Üzere Kolları Sıvadı.

Deneyimli Eğitim Kadrosu Ve Son Sistem Materyallerle Donatılmış Özel Amfileri Ve Laboratuvarlarıyla 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Resim Ve Müzik Bölümü İçin Özel Yetenek Sınavı Başvuruları Devam Ediyor.

29 Temmuzda Başlayan Özel Yetenek Sınavı Başvuruları İçin İse Son Gün 8 Ağustos Olarak Belirlenirken Sınava Başvuracak Öğrencilerin Üniversitenin Web Sitesinden Başvuru Yapma Kolaylığı Sağlanıyor.

Ksü Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı Aksu Haber’e Yaptığı Açıklamada Başvurulardan Oldukça Memnun Olduklarını Kaydetti.