Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (Ksü), Sağlık, Uygulama Ve Araştırma Hastanesi (Suah) Böbrek Naklinde Önemli Başarılara İmza Atmaya Devam Ediyor.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Niyazi Can Öncülüğünde Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğince Yeni Dönemde Organ Naklinde ‘Bölgede Marka Olma’ Hedefi Doğrultusunda Bir Dizi Çalışma Yürütülerek, Gerekli Alt Yapı Hızla Tamamlandı Ve Nakil İşlemleri Son Hızıyla Devam Ediyor.

Nakil İşlemlerinde Kullanılan Son Teknoloji Cihazların Hastaneye Kazandırılmasıyla Ksü Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesinin Bölgede Markalaşması Yolunda Önemli Bir Adım Daha Atılmış Oldu.

Bu Kapsamda İlk Altı Ayda 19 Adet Nakil Gerçekleştiren Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesini Ziyaret Eden Prof. Dr. Niyazi Can Operasyonları Gerçekleştiren Doktorlar İle Bir Araya Geldi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Doktorlarından Prof. Dr. İlhami Taner Kale Genel Cerrahi Olarak Üzerimize Düşen Görevi Yerine Getirmeye Çalışıyoruz Diyerek Biz Bir Buz Dağı Gibiyiz Dedi.

Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Doktorlarından Prof. Dr. Fatih Yüzbaşıoğlu “Organ Naklinde Belirli Bir Seviyeye Geldik” Dedi.

Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Nefroloji Bilim dalı Başkanı Doç. Dr. Özkan Güngör “ Organ Nakli Ünitemizde Şuana Kadar Bu Yıl İçerisinde 19 Tane Başarılı Böbrek Nakli Gerçekleştirildi” Dedi.

Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Anabilim dalı Doktorlarından Dr. Mahmut Arslan “İnsanlarımız Organ Bağışının Kıymetini Kendi Başlarına Geldiğinde Anlıyor” Dedi.

Son Olarak Burada Bir Açıklama Yapan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Niyazi Can “Hastanemizin Meselelerine Vakıfız” Diyerek “Hastanemizde Bölgede Bulunmayan Çok Ciddi Cihazlarımız Mevcut” Dedi.