“Ülkemizin, milletimizin, vatanımızın geleceği gençlerimizin elinde. Bu ülkeyi, bu vatanı en iyi şekilde yönetmek içinde önce eğitime ihtiyacımız var. Bu topraklarda yaşayan her genç akıl, irade, vicdan, merhamet yönünden donanımlı olmalıdır. Bizim ülkemize ve ecdadımıza yakışan tavır da budur. Türkiye’nin muasır medeniyetlerin en üst seviyesinde olabilmesi için ilk ihtiyacı olan kaliteli bir eğitimdir. Biz de gerek yerel yönetimler olarak gerekse devletimiz olarak geleceğin teminatı olan nesillerimize eğitim konusunda büyük hassasiyet gösteriyoruz. Onikişubat Belediyesi olarak eğitim alanında ciddi yatırımlar yapıyor ve gençlerimizi eğitime, okumaya teşvik ediyoruz. İlkokula başlayan öğrencilerimizin heyecanına ortak olmak için “Kitaplar Devletten, Kırtasiye Malzemeleri ve Çantalar Onikişubat Belediyesi’nden” projesiyle Onikişubat’ta bulunan bütün 1. Sınıf öğrencilerine kırtasiye malzemesi ve çanta dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Böylelikle ailelerimizin de ev ekonomisine katkıda bulunmuş oluyoruz.

İstiyoruz ki, bu ülkenin evlatla geleceğe eksiksiz hazırlansın, ayaklarının üzerinde dursun ve en önemlisi milletimize, vatanımıza ve şanlı Türk Bayrağımızı yakışır bir birey haline gelsin.

Bu noktada ailelerimize de önemli sorumluluklar düşüyor. Çocuklarımızı eğitim konusunda uyaracak ve doğru yönlendireceğiz.

Çok kıymetli öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyor, sevgi ve saygı ile selamlıyorum.”