AK Parti'de bugün MKYK toplantısı gerçekleştirildi. Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ise toplantıyı yarıda kesip seçimden bir gün önce trafik kazası geçiren Elbistanlı aileyi arayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçmiş olsun mesajını ve selamını iletti.

30 Mart 2019 Cumartesi günü oy kullanmak için Kayseri'den Elbistan'a dönüş yapmak isteyen Mert Kaan Baydemir otomobiliyle kaza yaparak yaralandı. Günal, tedavisi devam etmesine rağmen Pazar günü Elbistan'a gelerek seçimlerde oyunu kullandı.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz de, seçim gecesi yaptığı açıklamada; "Hemşehrilerimiz memleketimiz için tedavi olduğu yataktan kalkıp gelerek oylarını kullandı. Yaşlılar, hastalar bu davaya gönül veren herkes sandığa koşa koşa gitti" demişti.

BAŞKAN GÜRBÜZ ZİYARET ETTİ, MAHİR ÜNAL TELEFONLA ARAYIP ERDOĞAN'IN SELAMINI İLETTİ

Başkan Gürbüz ve AK Parti heyeti bugün trafik kazasında yaralanmasına rağmen Elbistan'a gelip oy kullanan Mert Kaan Günal'ı evinde ziyaret etti. Ziyaret esnasında MKYK toplantısını yarıda keserek aileyi telefonla arayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, aileyle görüşerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçmiş olsun dileklerini iletti.

"ALLAH DEVLETİMİZDEN RAZI OLSUN"

Anne Songül Baydemir ise ziyaretten ve gerçekleşen telefon görüşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Mehmet Gürbüz başkanımız evimize geçmiş olsun ziyaretine geldiler. Genel Başkan Yardımcımız, Sayın Vekilimiz Mahir Ünal beyefendi de toplantılarını yarıda kesip bizi aradı. Hem geçmiş olsun dileklerini iletti hem de toplantıda bulunan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletti. Allah devletimizden razı olsun" dedi.

Başkan Gürbüz'de yaptığı açıklamada; "Kaza geçiren Mert Kaan kardeşimizi evinde ziyaret ettik, kardeşimiz Allah'a şükür sağlığına kavuştu, Ailemizle oturup konuştuk, dertlerini sıkıntılarını dinledik. Bakanımız Sn Mahir Ünal beyefendinin hemşehrilerimizin tüm sorunlarıyla yakından ilgilenmesi , aileyi araması, kendisinin de ziyaretlerinde bulunacağını ifade etmesi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan' ın selamlarını iletmesi bizleri duygulandırmıştır. Bakanımıza tüm hemşehrilerim adına teşekkür ederim.” dedi