Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir kamyon deposundan hortumla mazot cekip çalan iki kişi suçüstü yakalandı. Bir ihbarı değerlendiren bölge polis ekipleri, Gaziantep'ten Kahramanmaraş'a lüks bir araçla gelip, bir kamyonun deposundan hortumla 30 litre mazot çekip bidona aktaran şahısları, mazot dolu bidonu kendi araçlarına koyarken suçüstü yakaladı. 2 şüpheli gözaltına alındı.

06.12.2018 günü saat: 08.45'de bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, Doğukent mahallesinde boş arazide park halinde olan bir kamyondan 30 lite mazotu hortumla cekip bidona aktaran ve aracın bagajına koymaya çalısan iki şahsı suçüstü yakaladı. Gaziantep'ten Kahramanmaraş'a sabah saatlerinde hırsızlık amaçlı gelen Şüpheliler 30 yaşındaku Veysel Y. ve 36 yaşındaki Cuma A. olayda kullandıkları 27 C 0240 plaka sayılı passat marka araç ile yakalandı.

Suç kayıtları da olduğu anlaşılan şüpheliler adliyeye sevk edilirken, mazot bidonları, hortum, hırsızlıkta kullanılan alet edevat ile lüks arac Asayiş Şube Müdürlüğü Bahçesine çekildi