EÜAŞ Site 1 Sosyal Tesislerinde ‘Millete Hizmet Yolunda Kutlu Yürüyüşe Devam’ sloganıyla gerçekleştirilen AK Parti Afşin 6. Olağan İlçe Kongresi'nde Ünal Peköz ve Mehmet Ali Taşkale yarıştı.

Kongrede konuşan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil, Yapılan bu kongre hem Afşin için hem Kahramanmaraş hem de ülkemiz için hayırlara vesile olur. "diye konuştu.

Daha sonra konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,  " Kongremizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde ümmeti, vatanı, milleti kutlu yürüyüşe devam edeceğiz dedi

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir, Afşin'in AK Partinin çok önemli güçlerinden biri olduğunu söyledi.

Kongrede konuşma yapan mevcut Başkan Ünal Peköz, Biz makam ve mevki için siyaset yapan bir partinin mensupları değiliz dedi.

Son gün ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan Mehmet Taşkale ise, " Bugün yapılan kongremizin ilçemize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum dedi.

Genel Kurulda 401 delege, başkan adaylığını açıklayan Mehmet Ali Taşkale ve Ünal Peköz'ün listesine oy kullandı

Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Partisi Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş İl Koordinatörü, Manisa Milletvekili İsmail Bilen, başbakan eski yardımcısı ve ak parti Kahramanmaraş milletvekili Veysi kaynak, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu, Mehmet İlker Çitil, İmran Kılıç ve Uğur Dilipak, AK Parti Kahramanmaraş eski milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir, AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bilal Eker, AK Parti Nurhak İlçe Başkanı Mehmet İnan, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir ve çok sayıda partili katıldı.

Oy Sayımının Ardından Çıkan Sonuşlara Göre Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Taşkale Oldu.