AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal,  Elbistan’da yapımı süren ağız ve diş sağlığı merkezi binasında incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Sungur, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Alparslan Saydam ve partilerle birlikte inşaatı inceleyen Öçal, ilgililerden bilgi aldı.

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Hasan Sungur, merkezin bütün bölgeye hizmet vereceğini belirtti.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Alparslan Saydam’da yeni binaya geçmeleri ile birlikte hizmet kalitesinin artacağını söyledi.

Milletvekili Habibe Öçal’ın Elbistan’a önemli katkılar sunduğunu belirti. Gürbüz, yeni bina inşaatının eksiklerinin tespit edilerek giderilmesi noktasında çalışma yürütüleceğini söyledi.

Elbistan’ın kalkınmada öncelikli ilçeler arasında ön sıralarda yer aldığını belirten AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, yeni binanın bölgesel hizmet verebilecek kapasitede inşa edildiğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal’ın, insanların yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve ihtiyaç duyulan hizmetlerin getirilmesi noktasında büyük emekleri olduğunu belirten Öçal, bütün Kahramanmaraş’ın şantiye alanına döndürüldüğünü söyledi.