AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Öçal mesajında; “ Sevinçleri ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bıraktık. Bizim için her geçen yıl, sadece geçip gitmiş bir yıl değil, önümüzdeki yılı daha hayırlı, daha güzel, hakkın rızası ve milletin duası adına daha dolu yaşayabilmek için derslerle dolu bir tecrübedir. Bu şuurda olabildiğimiz takdirde içtenlikle inanıyorum ki, 2019, ümitlerimizin daha çok tazelendiği, çalışma azmimizin artarak yükseldiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ülkemizin çok daha güzel günlere ulaştığı bir yıl olacaktır.

Terör eylemleri, darbe teşebbüsü, ekonomik saldırılar gibi pek çok badireye rağmen Türkiye; demokratik, siyasal ve ekonomik büyüme istikrarını 2018’de de sürdürmüştür. Yerli ve milli savunma sanayisinde atılan tarihi adımlar, İstanbul Havalimanı, şehir hastaneleri vb. mega projeler bu gelişmelere an açık örneklerdir. Bu azim ve kararlılıkla, milletimizden aldığımız güçle 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarımıza koşar adım gitmekteyiz.

2019 yılının Mart ayında yapılacak mahalli seçimler ülkemizin geleceği bakımından kritik öneme sahiptir. Tüm hemşehrilerimden ve aziz milletimizden, ülkemizin ve milletimizin geleceği için heyecanı, hedefi, projesi, enerjisi olan kadrolara sahip çıkmalarını, onlara yol göstermelerini bekliyorum. Bu kritik süreçte kışkırtmalara karşı uyanık olmalı, siyasi hesaplar uğruna bizi birbirimize düşürmek isteyenlere asla fırsat vermemeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2019 yılının milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyor, yeni yılınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.