Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesinde 15 Temmuz Anaokulu öğrencileri, anneleri ile birlikte yaptıkları yemek ve tatlıları, ilçe jandarma komutanlığında görev yapan askerlere ikram ettiler.

Elbistan İlçesinde 15 Temmuz Anaokulunda eğitim gören minik yürekler, KADEP kapsamında evde anneleri ile birlikte hazırladıkları yemek ve tatlıları Okul Müdürü Pelin Antepli ile birlikte ziyaret ettikleri Elbistan ilçe jandarma komutanlığındaki askerlere ikram edip, askerler ile aynı masayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Değerler Eğitimi (KADEP) kapsamında minik öğrencilerin asker abilerine hasret duydukları ev yemeği tattırarak onları mutlu etmek istediklerini ifade eden 15 Temmuz Anaokulu Müdürü Pelin Antepli ; “ Değerler Eğitimi kapsamında öğrencilerimizle ilçe jandarma komutanlığını ziyaret ederek, askerlerimize anne yemeği ikram etmek istedik. Öğrencilerimiz anneleri ile birlikte hazırladıkları yemek ve tatlıları asker abilerine ikram ettiler. Birlikte aynı masaya oturup yemek yemenin mutluluğunu yaşadılar. Asker ve vatan sevgileri daha da arttı. Bizleri kabul eden İlçe Jandarma Komutanımız Yüzbaşı Sinan Sert ve personeline nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Sert’te anaokulu öğrencilerine teşekkür ederek, bu eşsiz davranışın kendilerini ve personellerini oldukça mutlu ettiğini ve motivasyonlarını artırdığını söyledi.