Onikişubat ilçesine bağlı Tekir ve Köseli Mahallesi sakinlerinden Müdürler sülalesine mensup vatandaşların kurduğu Müdürler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, çeşitli etkinliklerle birlik ve beraberliğini pekiştiriyor. Son olarak Yedikuyular bölgesinde bir etkinlik gerçekleştiren dernek üyeleri, birlik ve beraberliğinin daim olduğu mesajını verdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dernek Başkanı Av. Celal Kara, bu gibi etkinliklerle dernek üyelerinin sık sık bir araya geldiğini kaydetti.

Buradaki amacın dernek üyelerinin köklerine bağlı ve dayanışma içerisinde kalmalarını sağlamak olduğunu anlatan Kara, çeşitli etkinliklerle bunu sağladıklarını belirtti.

Kara, dernek olarak Müdürler sülalesinin her bir ferdinin her zaman yanında olduklarını dile getirerek şunları söyledi: “Müdürler Derneği’nin kuruluş amacı birliğimizi ve dirliğimizi sağlamaktır. Gelecek nesillerin bu birlik ve beraberliği devam ettirmesi adına da çok çeşitli sosyal etkinlikler düzenliyoruz. Daha önce şehir dışı gezileri organize ettik. Bunun yanı sıra sülalemize dahil bulunan vatandaşlarımızın her konuda yanında olduğumuzu da belirtmek istiyorum. Sülalemizin kalkınması ve gelişmesi adına da üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum.”