Yerel seçimlerin gün be gün yaklaştığı şu günlerde hizmet yarışında ‘Ben de varım’ diye Ahmet Okur Namık Kemal Mahallesi’ne Muhtar adayı olduğunu açıkladı.

‘Yeni Namık Kemal’i hep birlikte inşa edeceğiz’ diye yola çıkan Muhtar Adayı Ahmet Okur: “Kahramanmaraş ilimizin Dulkadiroğlu ilçesinin Asırlık Çınarı gibi duran şehrimizin köşe taşı Namık Kemal Mahallemizi yeniden hayal ederek hak ettiği konuma taşıyarak yeni Namık Kemal Mahallesinin kimliğini birlik ve beraberlik için de gün yüzüne çıkartacağız.

Mahallemizin itibarını zedelemiş olan tüm unsurları ve davranışları berataraf ederek tertemiz ve vakur duruşumuzla, asil toplumun en önemli parçası haline geleceğiz.

Toplumumuzun, kendi öz değerlerinden uzaklaştıran ve alı koyan kötü alışkanlıkları yenerek köşe başlarında umudu ve geleceği, hayal simsarlarına ve umut tacirlerine bağlanmış kardeşlerimizi bataklıktan kurtararak gençliğimizi yeniden hayata kazandıracağız. Eğitim ve iş dünyasına atılmalarını sağlayarak daha sağlam daha diri ve daha özgüvenli bir mahalleyi yeniden inşaa edeceğiz.

Mahallemizin temel sorunları üzerinde istişareler yaparak, ivedi bir şekilde çözüme kavuşturmanın, birlik ve beraberliğe dayalı sonuçların heyecanını, coşkusunu birlikte yaşayacağız.

Bizleri bağrında sımsıcak tutan ve güven duygusunu her an içimize işleyen, mahallemizde, huzurun refahın ve güvenliğin artmasıyla yaşam standartlarımızı üst seviyeye çıkartarak, daha iyi yaşanabilir ve daha müreffeh bir Namık Kemal için, adımlarımızı atmaktan asla geri durmayacağız!

19 yıllık mahalli ve yerel yönetimlerin merkezinde, çalışarak yoğrulmuş olan hizmet tecrübemizi, mahallemize kazandırmanın heyecanı ve coşkusu içerisindeyiz” diye konuştu.

SIRADAN BİR MUHTAR ADAYI DEĞİLİM!

Muhtar adayı Okur sözlerine şöyle devam etti: “Mülki amirlik sıfatını taşıma hayalleri ve hedefleri olan ve bu sorumluluğu hakkaniyet çerçevesinde yürütmenin gayesiyle, mahallenin ve mahallelinin sorunlarını omuzlarında gururla taşımayı kendine addetmiş, özgüveni hizmet etmekten ve hizmet edilenden alarak başarıya koşan bir muhtar olarak geliyorum.

Mahallemizi seven, mahallesine sahip çıkmak isteyen herkesi 7’den 70’e Namık Kemal’i yeniden hayal etmeye ve hayallerini gerçekleştirmeye davet ediyorum.

‘’Büyük Hayaller Küçük Kıvılcımlarla Başlar. Yapmamız Gereken, Birlik ve Beraberlik İçinde Hayallerimizin Kıvılcımı Ateşlenmesi İçin Mücadele Etmektir’’ dedi.

AHMET OKUR KİMDİR?

1979 yılında doğan Ahmet Okur, 19 yıldan beri Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmakta olup, halen aynı görevine devam etmektedir. Evli ve 3 Çocuk Babası olan Ahmet Okur Namık Kemal Muhtar Adayı olduğunu açıklamıştır.