Dedeler mahallesinde aynı anda yapılan sıcak asfalt ve Kilit parke çalışmalarını yerinde inceleyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş konuşmasında; Dedeler Mahallemiz, Türkoğlu’muzun en güzel mahallelerinden bir tanesi ve en büyük mahallelerinden bir tanesi.
Buranın grup yolu ile ilgili uzun süredir bir çalışma vardı.Alt yapı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç ve ekibi ile bugün itibari ile asfalt serme çalışmaları başladı. Öncelikli olarak Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.

Zaten en önemli yol burası kaldı. Burası da sıcak asfalt yapılıyor. 6 km’lik uzunluğunda. Diğer bir ekibimizde Dedeler de mahalle içlerindeki yollara parke çalışmalarına son hız devam ediyor.
Dedeler Mahallemiz bu yaz sonu itibari ile bir şehir havasına girecek. Bu vesile ile emeği geçen değerli Muhtarımıza, Büyükşehir Belediyemize ve Fen İşleri ekibine teşekkür ederim.

Dedeler Muhtarı Kahraman Güneş;Dedeler Mahallemize yapmış olduğu sıcak asfalttan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç’a, mahalle içlerindeki parke taşı döşeme yaptıkları için de Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş’a mahallem adına çok teşekkür ediyorum.
Bayramdan önce mahallemize gireceklerinin sözünü veren Başkanlarım, sözlerini yerine getirerek iki bayramı birden bizlere yaşattılar. Kendilerine teşekkür ediyorum.