KASKİ Genel Müdürlüğü vatandaşların içme suyu konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirilmesi amacıyla kuruma bağlı tesislere gezi düzenliyor. Aralarında Dulkadiroğlu ilçesi Menderes Muhtarı Yaşar Altuntel, Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Meral Kazancı, Kurtuluş Mahalle Muhtarı Necati Namlı, Turan Mahalle Muhtarı Ramazan Ciğerli, Egemenlik Mahalle Muhtarı Kadir Kurt, Bahçelievler Muhtarı Sait Ahraz, İsmet Paşa Muhtarı Adnan Narlı, Kayabaşı Muhtarı İsmail Akdemir, Senem Ayşe Muhtarı İlyas Topaloğlu, Duraklı Muhtarı Cengiz Ağcan, İsadivanlı Muhtarı Selahattin Poyraz’ın bulunduğu muhtarlara Ayvalı İçme Suyu Arıtma Tesisini gezerek tesisin işleyişi hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Olumsuz Söylemler Gerçeği Yansıtmıyor

Ayvalı İçme Suyu Arıtma Tesisine düzenlenen geziden memnuniyetini dile getiren muhtarlardan Kayabaşı Mahalle Muhtarı İsmail Akdemir “Tesisleri gezmemiz sonucunda kamuoyunda dolaşan olumsuz söylemlerin gerçeği yansıtmadığını gördük, Suların hijyenik bir ortamda temizlenerek vatandaşlara verildiğini gördük.” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Menderes Mahalle Muhtarı Yaşar ALTUNTEL; “KASKİ Genel Müdürlüğümüzün daveti üzerine burayı gezdik, Burada vatandaşa verilen suyun ne kadar berrak olduğunu gördük, Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un şahsında KASKİ Genel Müdürüne ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi. Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Meral Kazancı da konuşmasında “ Bugün Ayvalı İçme Suyu Arıtma Tesislerini gezdik, çok büyük bir tesis, çok fazla emek var buraya düzenlenen gezi için teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.