Genç MÜSİAD’da görev Değişimi!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Gençlik Kurulu Başkanlığına İşadamı Fatih Aygün getirildi.

Tecrübesinden edindiği birikimi genç girişimci ve yöneticilere aktarmak, gençliğin sosyal ve ekonomik düzeyini yükseltip, geleneğe bağlı genç ve şuurlu bakışı ortaya çıkarmak amacında olan Genç MÜSİAD sürekli yenilenerek kendini geliştirmeye devam ediyor.

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi’nde geleceğe emin adımlarla yürümek ve erdemli iş insanı yetiştirmek ve bir araya getirebilmek için yapılan istişare ve değerlendirmeler sonucunda Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanlığına Genç MÜSİAD Genel Başkanı Furkan Akbal tarafından genç ve başarılı işadamı Fatih Aygün getirildi.

Aygün; görev tevdi yazısını MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Şekerli ve MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu'nun elinden aldı.

Düzenlenen toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Önceki dönemler MÜSİAD Kahramanmaraş şube başkanları da bu tür değişimlerin MÜSİAD’ı gençleştirdiğine dikkat çekti.

Kahramanmaraşlı eğitimci - yazar Vehbi Vakkasoğlu da toplantıya katılım sağlayarak gençliğin ve dinamizmin bu tür kurumlar açısından önemini anlattı.

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu da Genç MÜSİAD Kahramanmaraş başkanımızla Kahramanmaraş MÜSİAD’ı zirveye taşıyacağız dedi.

MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Buluntu yaptığı açıklamada müsiad ve genç müsiad olarak bir tazelenme süreci yaşandığının altını çizdi.

MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Şekerli ise gençlerin ahlaklı ve erdemli iş insanı olması için MÜSİAD’ın yoldaşlık yaptığını söyledi.