Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermekte olan Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi öğrencileri misafir etmeye devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kütüphaneler Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermekte olan Mado Kadriye Kanbur İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından ziyaret edildi.

Ziyarete ilişkin bilgi veren Kütüphaneler Şube Müdürü Hakan Ceren: “Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanemizin bugünkü misafirleri Mado Kadriye Kanbur İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri oldu.

Mado Kadriye Kanbur İlkokulu Öğretmenleri  Gamze Demirhan, Derya Kozak,Nazire Erayman ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın Eşi Derya Erkoç Hanımefendi ile birlikte Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanemizi ziyaret ettiler.

Öğrencilerimize hem kütüphane faaliyetlerimizi anlattık, hem kitap okuma ve Masal Saati etkinliği düzenledik.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda bulunan resim sergisini de gezen öğrencilerimize patlamış mısır ve pamuklu şeker ikramında bulunduk.

Programın sonunda öğretmenlerimize, Büyükşehir Belediyemizin yayınlarından hediye ederken, sınıflara Satranç Takımı hediye ettik. Programın sonunda öğrencilerimize Gezici Kütüphanemizi de tanıtarak bilgilendirdik” diye konuştu.