Türk Polis Teşkilatı Gece Gündüz Demeden Fedakârca Görevlerini Yerine Getirmeye Devam Ediyor.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü’nde Görev Yapan Polisler De Ramazan Ayında Görevlerini En İyi Şekilde İcra Ediyor.

Gaziantep Yolu Emniyet Müdürlüğü Polis Uygulama Ve Kontrol Noktası Nöbet Bölgelerinde Polis Memurları Şüpheli Gördükleri Kişi Ve Araçları Durdurarak İnleme Yapıyor.

Sahur Ve İftarlarını Nöbet Tuttuğu Noktada Yapıyorlar

Kentin Asayişini Sağlayan Polisler Sahurlarını Da Gaziantep Yolu Emniyet Müdürlüğü Polis Uygulama Ve Kontrol Noktasında bulunan Nöbet Yerlerinde Yaparak Oruçlarına Niyetleniyor.

Sahur Vakti Gelmeye Yakın Davullar Çalarken Görev Başında Olan Polisler Vatandaşların İhtiyaçlarını Karşılamak İçin Gece Gündüz Çalışıyor Sahuru Da Ailelerinden Uzakta Yapıyorlar.

Nöbetlerini Aksatmadan Sürdüren Polisler Ramazanın Gelmesiyle Birlikte Görev Saatlerine Denk Gelen Sahurda Da Yemeklerini Görev Başında Yiyor.

Ramazan Dolayısıyla Orucunu Nöbet Tutarken Açan Polis Ekipleri Sahuru Da Nöbet Tuttuğu Noktada Yapıyor.

Sahur Saati Yaklaştığında Nöbet Tutan Polis Memurları Hazırladıkları Peynir, Zeytin, Yumurta, Domates Ve Ekmekle Sahur Yapıyor, Oruca Niyet Edip Ardından Mesailerine Devam Ediyorlar.

Baş polis memuru isa kazak ramazan ayında sahur ve iftarımızı nöbet tuttuğumuz bölgede yapıyoruz dedi ve şunları belirtti:

‘’Bereketli Soframızda Hep Birlikte Hem İftar Hem De Sahurumuzu Yapıyoruz. Ramazan Ayı Dolayısıyla Gündüz Sıcaklıkları Fazla Olmasından Dolayı Biraz Zorlansak Da Görevimizi En İyi Şekilde Yapmaya Çalışıyoruz. Arkadaşlarımız Arasındaki Birlik, Beraberlik Ve Çalışma Şevki Her Şeyi Kolay Kılıyor. Ramazan Ayının Ayrı Bir Güzelliği Var. İlk Başlarda Zorlansak Da Sonraki Süreçlerde Alışıyoruz. ‘’

MUHABİR: SİBEL GÜRLE