Nurhak Misak-ı Mili Salonu’nda yapılan kongreye AK Parti Kahramanmaraş İl Koordinatörü Muhammed Abdullah Özer, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran kılıç, İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Arif Şen, ve partililer katıldı.

Divan kurulu başkanlığını il koordinatörü Özer’in yaptığı kongrede konuşan il başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti’nin 18 yıldır yaptığı çalışma ve hizmetlere değindi. Debgici konuşmasında, ülkemiz AK Parti hükümetleri ile adeta çağ atladı. Bu güne kadar yapılmaz, yapılamaz denilen bir çok eser ve hizmet vatandaşın ayağına getirildi. Kahramanmaraş’ımızda ilçeleri ile birlikte hak ettiği hizmet ve yatırımlara kavuştu. AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Mahir Ünal’ın girişimleri ile bölgemiz cazibe merkezi haline gelmiştir. Bu hizmetlerin takibi noktasında AK Parti teşkilatları da önemli görevler üstlenmektedir. Bu noktada yeni ilçe teşkilatımıza kolaylıklar diliyor, hayırlı bir görev süresi diliyorum diye konuştu.

Milletvekili İmran Kılıç’ta konuşmasında yapılan yatırımlara değindi. Kılıç, cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde Türkiye’nin çok önemli mesafeler kat ettiğini söyledi.

Tek listeyle yapılan kongrede arif gevrek ilçe başkanlığına seçildi.