Kahramanmaraş Milletvekillerinin Ankara’da ısrarla takip etmeleri sonucunda geçtiğimiz aylarda 2017 yatırım programına alınarak ihalesi yapılan üç köprülü kavşaktan birisi olan Hal-Köy Garajları Kavşağında çalışmalar başladı. Çalışmalar kapsamında şehrin doğusu ile batısını güneyden birbirine bağlayan Gaziantep ve Kayseri yoluna şehri kuzeyden güneye bağlayan en önemli aksın bağlantı noktalarından birisi olan Hal-Köy Garajı Köprülü Kavşağını kullanan vatandaşların kavşakta bekleme süreleri sıfıra indirilerek zaman kaybının önlenmesinin yanı sıra olası trafik kazaları önlenerek can kayıplarının önüne geçilecek.

Hal-Köy Garajları Kavşağında başlayan çalışmaları değerlendiren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak; “Kahramanmaraş’ımızın büyük bir kısmı engebeli arazilerden oluşmakta bu nedenle ulaşım süreleri konusunda zaman zaman sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Bunun sıkıntıların önüne geçmek için tüm milletvekillerimizle birlikte ulaşım yatırımlarını yakından takip ediyoruz. Kahramanmaraş-Göksun, Göksun-Elbistan, Andırın-Göksun, Kahramanmaraş-Nurdağı ve Kahramanmaraş’taki kavşaklarımızda ki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışmalara Hal-Köy Garajları Kavşağında çalışmalar başladı.”

Vatandaşlar Rahat Olsun, Siyasiler Yatırım Takibinde

Açıklamasının devamında ise; “Kahramanmaraşlı siyasiler olarak Milletvekillerimizle birlikte yapılan ve yapılması gereken tüm yatırımları yakinen takip ederek, gerekli görüşmeleri sonuna kadar yapmaktadırlar. Vatandaşa hizmet boynumuzun borcudur." dedi.

3