Türkoğlu Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş, Kadın Akademisi zafer parkında Ebru sanatı yapan öğrencileri ziyaret ederek onlarla birlikte Ebru sanatı yaptı.

Yaklaşık 100 öğrencinin Ebru sanatı kursu gördüğü parkta Belediye Başkanı Osman Okumuş konuşmasında; Biz bayanlara pozitif ayrımcılık yapan bir belediye olduğumuz için buranın sadece hanımefendilerin rahatça oturabileceği, yaşam alanı oluşturup el ürünlerinin sergileyebileceği bir alana dönüştürdük ve bunda başarılı da olduğumuza inanıyoruz.

Ebru sanatının Osmanlı dönemine ait bir eser olduğunu vurgulayan Başkan Okumuş, “Kent Konseyinin en aktif birimlerinden biri gençlik meclisidir. Gençlerimiz etkinliklere önem veriyor. Ebru sanatı 3 kıtada asırlarca hükmeden Osmanlının kendine has sanatıdır. Osmanlının dünya kültürüne hediyesidir. Kursta bu sanata gönül verenleri görmek beni mutlu etti” dedi.

Aylardır süren Ebru kursumuz öğrencilerin ve hanımefendilerin devam ettiği kursta başarılar diliyorum. Nihal Kesici Hocamıza da güç kuvvet versin.

“BİRLİKTE EKİP OLUP METROPOL İLÇE OLACAĞIZ”

Geçen günlerde 31 Mart 2019 seçimleri dolayısıyla AK Partinin Cumhur ittifakının adayı olarak Türkoğlu’na tekrar hizmet etmek için aday olduk. Bu konuda sizlerden destek’ de bekliyoruz. Son 5 yıl içerisinde Türkoğlu’na yaptığımız yatırımlarla Türkoğlu Kahramanmaraş’ın en hızlı gelişen ilçelerinden biri oldu. Amacımız hizmet etmek burada 75 bin vatandaşımıza Hemşerilerimize düşen de bu hizmetin aksamamasıydı.

Seçmenler içerisinde en sevdiğimiz, en çok değer verdiğimiz özellikle bayanlarımız. Bu vesile ile bugüne kadar vermiş olduğunuz desteklerden ve bundan sonra vereceğiniz desteklerden dolayı da teşekkür ediyorum. İnşallah Kadın kolları başkanımızla, Gençlik kolları başkanımızla ve İlçe başkanımızla beraber bir ekip olarak Türkoğlu’nu 3.Metropol ilçe yapacağız inşallah. Diyerek konuştu”