1 metreyi bulan kar kalınlığında dışarı çıkılması halinde olumsuzluklarla karşılaşılması muhtemeldir. Her halükarda paletli ambulanslarımız hazırda beklemektedir. Ben de durumu her an yakından takip etmekteyim. Vatandaşlarımız herhangi bir olumsuz durumda mutlaka ilgili birimleri aramalıdır.

Büyükşehir Belediyesi ve Afşin Belediyesi olarak sahada molasız şekilde 25 araçla çalışıyoruz. Ana arterleri de açık tutmaya çalışıyoruz ancak açılan yerler yoğun tipi ve kar yağışı nedeniyle kapanıyor. Ekiplerimiz çalışmalara soluksuz şekilde devam ediyorlar, vatandaşlarımız evlerinde rahat etmeliler ancak uyarılarımızı dikkate almakta fayda var.

Bir şunu diyen bir yazı 'ÖNEMLİ DUYURU AFSIN BELEDİYESİ G֖KSUN, ELBİSTAN VE AFŞİN başta olmak üzere; İlimiz genelinde devam eden olağanüstü kar yağışı yaşamı olumsu etkilemektedir. Belediye ekiplerimiz otuzdan fazla araçla ilçe genelinde aralıksız olarak çalışmalara devam etmektedir Zorunlu Haller Dışında Vatandaşlarımızın evlerinden çıkmamaları önemle duyurulur.' görseli olabilir