Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi Yeni Akıllı Hizmet Binası inşaatı tüm hızıyla devam ederken, vatandaş ise özellikleriyle hayranlık uyandıran belediye binası inşaatının ne zaman biteceğini merak ediyor. 30.127m² kapalı alan üzerine kurulan Yeni Akıllı Hizmet Binası inşaatında şimdiye kadar, 25.200 m3 beton ve 3.200 Ton demir kullanıldığı belirtildi. 345 işçinin çalıştığı ve gelecek nesillere önemli bir miras olacak 8 katlı bina içerisinde 240 araçlık 2 otopark, meclis salonu, encümen salonu, 1 ihale odası, 1 derslik, 3 toplantı salonu, 1 belediye müzesi, 4 yemekhane bulunuyor.

‘’Aracımı Nereye Park Etsem Sorunu Ortadan Kalkacak’’

Yeni yapılacak binada 240 araç kapasiteli otopark ile park sorununa kalıcı bir çözüm getirileceği de belirtildi. Son derece teknik mekanizmalarla donanmış tasarımlarla inşa edilen otoparkta, yangın söndürme sistemleri, havalandırma sistemleri, duman tahliye ve fanların da yer alacağı açıklandı.

Onikişubat Belediyesi’nin ‘’Süper’’ Hizmet Anlayışı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, vatandaşın mağduriyet yaşamaması ve ivedi bir şekilde hizmet alabilmesi için her detayı düşündüklerini ifade etti. Bu kapsamda vatandaşın hizmete sundukları alanlardan bahsetti. Özellikle vatandaşın daha doğru yönlendirilmesi adına kurulan ve her türlü işlemini gerçekleştirebilecekleri süper masa hizmetlerini anlattı. Ayrıca yapılan açıklamada, bina içerisinde; alt zemin katta vatandaşların giriş yapacağı 230 kişilik çok amaçlı salon, 90 kişilik ihale odası, ihale hazırlık odaları, kurum içi eğitimler için derslikler, banka rezerv alan, vatandaşların rahatlıkla ödemelerini yapabilmeleri için veznelerinde yer alacağı belirtildi.

Onikişubat Belediyesi Adının Geçtiği Her Bölgeye ‘’Can Suyu’’ Oluyor

Onikişubat Belediyesi’nin günümüze kadar hayata geçirdiği her projenin bulunduğu bölgeye birçok yönden fayda sağladığı belirtiliyor. Bunların en can alıcı noktası ise ekonomi. Onikişubat Belediyesi’nin hayata geçirdiği ya da inşaatı devam eden bölgelerde ki vatandaş bu durumdan fazlasıyla memnun. Değerli yapı ve projeler ortaya çıkaran Onikişubat Belediyesi, bölgede adeta bir can suyu görevi görüyor. Hızla yükselen Akıllı İnşaat Binası bu duruma en iyi örneklerden biri olarak belirtiliyor. Bölgeye ekonomik gelişme ve istihdam sağlayan, aynı zamanda bulunduğu her alanı modernleştiren ve sosyalleştiren Onikişubat Belediyesi’nin Yeni Akıllı Hizmet Binasının haziran ayının sonunda açılışının gerçekleştirileceği belirtildi.