Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla Kahramanmaraş’ta görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

At binicilik ve okçuluk tesisinde başlayan programda Kahramanmaraş’ta görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları önce ata bindiler daha sonra da ok atarak günün stresini atma fırsatı buldular.

Program Türkoğlu belediyesi nikah sarayında yemek ikramı ile devam etti.

Şanlıurfa sıra gecesi ekibinin canlı müziği eşliğinde yenen yemeğin ardından, fotoğraf makinasını alan Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş, bütün masaları tek tek dolaşarak, gazetecilerin fotoğraflarını çekti.

Çok samimi bir ortamda gerçekleşen gecede konuşan başkan Okumuş, gece-gündüz sıcak-soğuk demeden yılın 365 günü çalışan basın mensuplarının yılda bir defa değil her gün hatırlanması gerektiğini belirtti.

Başkan okumuş sizleri aslında gazeteci değil de bir ağabey, bir kardeş olarak görüyorum. Dedi.

Başkan okumuş, ilçesinin nüfusu en çok artan ilçelerden biri olduğunu ifade etti.

Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren cemiyet başkanları Arslan Deveboynu, Sermet Çuhadar, Ebru Sema Akkurt ve İbrahim Baykut birer selamlama konuşması yaparak başkan Okumuş’a teşekkür ettiler.

Yerel medyanın en tecrübeli ve mesleğe 51 senesini veren kimlik gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet fiskeci ’de basına verdiği değerden dolayı başkan Okumuş’a teşekkür etti.

Düzenlenen program da Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş, kura çekimi yaparak Maraş son haber gazetesi sahibi Adem Gemci’ye fotoğraf makinesi kazandırdı.