Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili ve Millet İttifakı’nın büyükşehir belediye başkan adayı Ali Öztunç Ekinözü ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Millet İttifakı’nın Ekinözü Belediye Başkan Adayı Fatih Vicdan’ın seçim irtibat merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Öztunç, milletvekili seçildiği günden bu yana kendisine oy verenleri utandırmadığını ifade ederek, vicdan ve kendisine destek olunmasını istedi.

Kahramanmaraş’ın atom karıncası olarak nitelendirildiğini ifade eden Öztunç, halkın görev vermesi halinde Kahramanmaraş ve ilçelerinin çehresini değiştireceğini söyledi.

Ekinözü ilçesinin kalkındırılması için Vicdan’a destek olunmasını isteyen Öztunç, Ekinözü kalkınmış, gelişmiş bir ilçe haline getirilecektir diye konuştu.

Millet İttifakı Ekinözü Belediye Başkan Adayı Fatih Vicdan’da konuşmasında, göreve projeleri ile birlikte talip olduğunu söyledi.

Vicdan, hazırladığı projelerin Ekinözü ilçesinin kalkınmasını, gelişmesini ve çehresinin değişmesini sağlayacağını söyledi.