Kahramanmaraşlıların ortak buluşma noktası Piazza AVM’e Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında hazırladıkları özel gösteriyi Piazza AVM’nin etkinlik alanında sergiledi. Görsel şöleni andıran etkinlikler büyük ilgi gördü. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında hazırladıkları özel gösteriyi Piazza AVM’nin etkinlik alanında sergileyen Simya Koleji öğrencileri Kahramanmaraşlılardan büyük alkış aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan gösteriler öğrenciler rap performansı ve piyano eşliğinde marş ve türkülerin söylenmesiyle sürdü. Öğrencilerin profesyonel jimnastikçileri aratmayan ustalıkla sergiledikleri gösterileri ile bando ekibinin konseri büyük beğeni topladı. Patenli öğrencilerin ay yıldızlı bayrakla alana gelişinde ise alkış tufanı koptu. Öğrenciler ellerindeki bayrağı dalgalandırırken Kahramanmaraşlılar da onlara eşlik etti.

“Dev Türk Bayrağı Workshopu” sırasında bayram coşkusu zirveye çıktı. Bir araya gelen yüzlerce çocuk devasa Türk bayrağını el baskısı yöntemiyle birlikte şekillendirdi. Öğrencilerin, Cumhuriyet Bayramı kutlama programı “29 Ekim” konulu boyama etkinliği ile sona erdi.