09.05.2019 günü Tıp fakültesi yemekhanesinde işçi olarak çalışan 23 yaşındaki Ahmet Şeker öğlen saatlerinde işe gitmek için evinden ayrıldı. Ancak o saatten sonra kendisinden haber alınamadı.

Ailesi polise kayıp müracaatında bulundu. Kahramanmaraş Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından detaylı araştırma yapıldı.

Şahsın kaybolduğu gün görüşme yaptığı şahısları inceleyen polis, kayıp şahsın arkadaşı Ali Osman Karataş'ın (23) üzerinde yoğunlaştı. Şahsın ikametinde arama ve inceleme yapan polis, evin zeminindeki fayans arasına ve duvar üzerinde liminol tekniğini uyguladı.

Yıkanmış ve temizlenmiş evde kan olduğu belirlendi. Ayrıca evi detaylı arayan polis, gizlenmiş bir yerde kanlı bir bıçak buldu. Bunun üzerine cinayet şüphesine ulasan polis, Ali Osman Karataş'ı Kilis cezaevinde, şüphelinin kız arkadaşı Goncagül Uçar'ı Osmaniye girişinde yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüpheli Goncagül olayı itiraf etti, erkek arkadaşı Ali Osman'ın kayıp Ahmet Şeker'i bıçakla öldürdüğünü, sonrasında araçla Yedikuyular yoluna çıkıp cesedi ormanlık attıklarını anlattı ve yeri tarif etti.

Bu şekilde Polis sırtından onlarca kez bıçaklanarak öldürülen sahsın cesedini bulmuş oldu. Olayının sebebinin Ahmet Şeker'in daha öncesinde şüpheli Ali Osman'ın alkollü bir ortamda etekli videosunu çektiği, Ali Osman'ın bu duruma kızdığı ve bu videoyu vererek silmesini istediği ve Ahmet Şeker'in videoyu inkar ettiği, bu sebeple kavga ettikleri ve cinayetin yaşandığı iddia edildi.

Şüpheli Ali Osman Karataş kasten öldürme suçundan tutuklandı, Şüpheli Goncagül Uçar'in gözaltında sorgusu devam ediyor.