Polis bu kez sokak hayvanları için harekete geçti. Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde kar yağışı nedeni ile doğa beyaza büründü. Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve bir grup öğrenci, sokak hayvanları ve kuşların aç kalmamaları için doğaya yem bıraktı.

Doğa beyaza büründü, polis ve öğrenciler iş birliğine giderek hayvanların aç kalmamaları için doğaya yem bıraktı.

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde kar yağışı doğayı beyaza bürüdü.

Sokak hayvanları ve kuşların yem bulmakta zorlanacaklarını düşünen İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekipleri ile, bir özel okulun doğa ve çevre kulübü üyeleri sokak hayvanları ve kuşlar için şehrin muhtelif yerlerine yem bıraktı.

İlçedeki kasaplardan elde edilen kemik ve et kırıntıları sahipsiz sokak hayvanlarına bırakıldı. Aç oldukları her hallerinden belli olan kedi ve köpekler, hiç yadırgamadan polis ve öğrencilere koşarak karınlarını doyurdular.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği Ekip Amiri Baş Polis Arif Görür Elbistan polisi olarak kendilerini her şeye karşı sorumlu hissettiklerini söyledi.

Aktiviteye katılan öğrenciler de sokak hayvanlarını doyurmanın mutluluğunu yaşadılar.

Hayvan dostları, kuşlar için de doğaya buğday ve mısır bıraktı. Polisin ve öğrencilerin bu anlamlı davranışı ilçede takdir ile karşılandı.

Polisler ile öğrenciler aktivitenin sonunda kar topu oynayarak günün yorgunluğunu çıkardılar.