Kahramanmaraş Narkotik Suçlularla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin peşinde olduğu uyuşturucu satıcıları kıskıvrak yakalandı. Polisin yaptığı iki ayrı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 kişiden 3’ü tutuklandı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlularla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince iki ayrı uyuşturucu operasyonunda Uzun zamandır polisin izini sürdüğü ve aradığı uyuşturucu tacirleri yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri 15 Ekim günü Uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılarına yönelik iki ayrı operasyon yaptı.

Uyuşturucu madde temin eden uyuşturucu taciri Ökkeş Kara ve kullanıcı Zeki D., Dedezade Caddesi üzerinde polis tarafından yakalandı.

Polisin üst araması sonrası Şüpheli şahsın üzerinden 1 paket halinde 0,57 gr. eroin maddesi ele geçirildi. Aynı kapsamda uyuşturucu kullanıcısı bir şahıs üzerinden 0,41 gr. eroin maddesi yakalandı. Uyuşturucu Satıcısı Ökkeş K. İkametinde de arama yapıldıktan sonra gözaltına alındı.

Aynı gün yapılan ikinci operasyonda, uyuşturucu kullanıcısı ve satıcısı biri bayan olmak üzere 3 şüpheli yakalandı.

Şahıslardan biri üzerinde 1 paket halinde 0.55 gr bonzai maddesi ve 3 paket halinde 0.73 gr eroin maddesi ele geçirildi. Bu şahıslara uyuşturucu sattığı belirlenen ve polisin bir aydır izinin sürdüğü uyuşturucu satıcısı Murat C. Malik ejder mahallesinde ara sokakta yakalandı.

Şüphelilerden Vehbi T.’nin yapılan üst aramasında 2.20 gr. Tütünle karışık esrar maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu satıcısı Özlem Tekbıyık’ın çantasında yapılan aramada alüminyum folyoya sarılı halde 0.43 gr. Metanfetamin maddesi, 3.14 gr. Tütünle karışık esrar maddesi ve uyuşturucu madde paketlemede kullanılan 5 adet alüminyum folyo parçaları ele geçirildi.

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 kişiden Özlem Tekbıyık, Ökkeş Kara ve Murat Ceren olmak üzere 3 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Muhabir: Sibel Gürle