Kahramanmaraş Narkotik Suçlularla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin peşinde olduğu uyuşturucu satıcısı yakalandı. Yapılan iki ayrı operasyonda 2 kişi gözaltına alınarak bugün mahkemeye sevk edildi.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlularla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince iki ayrı uyuşturucu operasyonunda Uzun zamandır polisin izini sürdüğü ve aradığı uyuşturucu torbacısı yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, polis ekiplerince 15 ekim günü Uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılarına yönelik iki ayrı operasyon yapıldı.

Uyuşturucu madde temin eden uyuşturucu taciri Ökkeş K., Dedezade Caddesi üzerinde polis tarafından yakalandı.

Polisin üst araması sonrası Şüpheli şahsın üzerinden 1 paket halinde 0,57 gr. eroin maddesi ele geçirildi. Aynı kapsamda uyuşturucu kullanıcısı bir şahıs üzerinden 0,41 gr. eroin maddesi yakalandı. Uyuşturucu Satıcısı Ökkeş K. İkametinde de arama yapıldıktan sonra gözaltına alındı.

Aynı gün yapılan ikinci operasyonda, uyuşturucu kullanıcısı 3 şahıs yakalandı, şahıslardan biri üzerinde 1 paket halinde 0.55 gr bonzai maddesi ve 3 paket halinde 0.73 gr eroin maddesi ele geçirildi. Bu şahıslara uyuşturucu sattığı belirlenen ve polisin bir aydır izinin sürdüğü uyuşturucu satıcısı Murat C. Malik ejder mahallesinde ara sokakta yakalandı.

Uyuşturucu satıcısı 2 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler alınan sağlık raporunun ardından adliyeye sevk edildi.

Muhabir: Sibel Gürle