Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Ekipleri Tarafından Bir Adreste Kumar Olayına Suçüstü Yapıldı.

Kahramanmaraş İl Genelinde Kumar Oynatan Ve Oynayan Şahısların Yakalanabilmesi Ve Kumar Suçunun Önlenmesi Amacıyla Ahlak Büro Sivil Ekipleri Kamufle Olarak Takip Ve Baskınlarına Devam Ediyor. Bir Adrese Operasyon Yapan Polis Ekibi, 2'su Kumar Oynayan Ve 1'i Kumar Oynatan 3 Şahsa Suçüstü Yakalayarak İşlem Yaptı.

 Şahıslara 640 Tl Para Cezası Tatbik Edilerek, Kapamatma Ve Mühürleme İşlemi İçin İdari İşlem Başlatıldı. İdarî İşlem Sonrası İşlerinin Süresiz Olarak Kapatılarak Faaliyetten Men Edileceği Bildirildi.

Kumar İle Mücadele Kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Ekibi Tarafından Yapılan Takipte: Fevzipaşa Mahallesinde Faaliyet Gösteren Bir Kıraathanede 2 Şahsı Poker Tabir Edilen Kumar Oyunu Oynadıkları Esnada Suçüstü Yaptı. Masa Üzerinde Bulunan Paralara Paraya Ve İskambil Kağıtlarına El Konuldu. Kumar Oynayan 2 Şahsa İdari İşlem Tahsis Edilerek 640 Tl İdari Para Cezası Uygulandı.Kiraathaneyi İşleten V.K.  İsimli Şahsa Da Kumar Oynanması İçin Yer Temin Etmekten Adli İşlem Tahsis Edildi.

Emniyet Yetkilileri Tarafından, Kamufle Olmuş Sivil Polisler İle Kumar Takiplerinin Aralıksız Devam Ettiği Bildirildi