Ramazan Ayında Ramada Plaza, Türk Ve Dünya Mutfağı’nın seçkin lezzetleri ödüllü ellerde keyifli bir yolculuğa çıkıyor ve zengin çeşit menülerle açık büfe restoranında sizlerin damak zevkine sunuluyor.

Ramada Plaza, Türk ve Dünya mutfaklarından seçilmiş farklı coğrafyalardan rafine lezzetler kusursuz bir sunum eşliğinde şık atmosfere sahip restoranlarıyla ramazan ayında eşsiz sunumlar gerçekleştiriyor.

Ramada Plaza Beklentilerin De Üzerinde Hizmet Verme Hedefli Konseptiyle müşterilerine Ramazan Ayı’nda ayrıcalıklar sunuyor.

Ramada Plaza genel müdürü Mehmet Turan, Tüm Kahramanmaraşlıların ramazan ayını kutladı. “Öncelikle Ramazan ayımız Kahramanmaraş ilimize Türkiye'mize tüm dünya Müslüman ülkelerine Hayırlı uğurlu olsun Allah'ın rahmeti ve bereketi mağfireti ve Merhameti tüm Müslüman ülkelerin üzerinde olsun dedi.”

Turan, Ramazan Ayında Ramada Plazanın Lezzetli Mutfağını Aksu Habere Anlattı. “Bu Ramazan'da da Ramada Plaza by Wyndham olarak Değişik tatlar ve lezzetleri yine bir arada açık büfede buluşturduk Kahramanmaraş ilimize halkımıza lezzetin tam odağında tadında bir ramazan ayı geçirmek için tüm ekip arkadaşlarımızla aşçılarımız, şeflerimizle bütün tatları lezzetleri yöresel yiyecekleri dünya mutfaklarına bu açık büfemizde tüm halkımıza servis etmekten mutluluk duyacağız dedi.”

Genel Müdür Mehmet Turan, gruplar halinde gelen müşterilere %115 indirim olacağını söyledi. Turan, Sözlerine Şöyle Devam Etti. “Yine bu ramazanda çocuklarımız için haftanın her cuma Karagöz Hacivat gösterimiz olacak yine çocuk oyun alanlarımızda birlikte tüm anne-babaları rahat bir şekilde iftar saatinde çocuklarıyla buluşturacaklarını söyledi. Bu ramazanda fiyatımız Tabii ki biraz yüksek Ama takdir eder ki Kahramanmaraş halkımız Kaliteyi sunan Kahramanmaraş Ramada Plaza by Wyndham bunu tabii düşündü gruplarımız da 20 - 25 kişilik gruplarımıza % 115 indirim yapacağız, tabi sıfır 5 yaş çocuklarımız ücretsiz olacağını ifade etti.”

Turan, “Ramada Plazanın zengin menü çeşidinden de bahsetti. “Yani şimdi Tabii yüzlerce çeşidimiz var şu an nereden baksanız 90 çeşit açık büfe menümüzde mevcut günlük ana yemeklerimiz de 2 Beyaz et ve 2 kırmızı et olmak üzere ana yemeklerimiz çıkıyor dedi. Turan, Ramada Plazada salata büfelerinde tatlı büfesine yüzlerce çeşidin mevcut olduğunu söyledi.”

Muhabir: Gökhan Çalı